Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل روابط عمومی دانشگاه پیام نور از آغاز پذیرش غیرحضوری پذیرفته شدگان کارشناسی ارشد تکمیل ظرفیت این دانشگاه از امروز دوشنبه، ۱۸ بهمن خبر داد. به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر، حيدري گفت: پذیرفته شدگان تا ۲۳ بهمن فرصت دارند به «سامانه گلستان» مراجعه کنند.   وي افزود: پذیرفته شدگان در مرحله اول باید ضمن تکمیل مشخصات در سیستم گلستان به ارسال مدارک و دریافت گزارش ۲۶۰ اقدام کنند که جزئیات کامل آن در سامانه گلستان درج شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی مسیر تکمیل اطلاعات و ارسال مدارک در مرحله دوم را از طریق آموزش=> دانشجو=> پذیرش غیرحضوری=> "پذیرش غیر حضوری دانشجویان جدیدالورود" در سامانه گلستان بیان کرد و افزود: همه پذیرفته شدگان باید بعد از تکمیل مرحله دوم با هماهنگی با مرکز قبولی از ۱۹ بهمن ۱۴۰۰ تا ۲۴ بهمن به تشکیل پرونده فیزیکی و ثبت پذیرش نهایی اقدام کنند و سپس با شناسه کاربری: شماره دانشجویی، گذرواژه: شماره شناسنامه برای ثبت نام و انتخاب واحد از ۱۹ بهمن مجددا به سیستم گلستان مراجعه کنند.

وی با بیان اینکه همه دانشجویان قبل از انجام انتخاب واحد، موظف به پرداخت شهریه ثابت هستند و در صورت پرداخت نکردن آن، امکان انجام انتخاب واحد ایشان مقدور نخواهد بود، افزود: دانشجویان می‌توانند از طریق دریافت گزارش ۱۶۳ از مسیر منوی اصلی --> آموزش --> گزارش‌های آموزش --> شهریه --> لیست‌ها و آمارها--> فرم واریز وجوه دانشگاه پیام نور یا پرداخت الکترونیکی شهریه از مسیر؛ منوی اصلی --> آموزش --> شهریه --> پرداخت‌های الکترونیکی دانشجو نسبت به پرداخت شهریه خود اقدام کنند.

وی افزود: پس از پرداخت شهریه دانشجویان می‌توانند ازطریق مسیر؛ ثبت نام => عملیات ثبت نام => "ثبت نام اصلی" در سامانه گلستان انتخاب واحد کنند. برچسب ها: پذيرش دانشجو ، دانشگاه ، پيام نور ، کارشناسي ارشد

منبع: شبکه خبر

کلیدواژه: پذيرش دانشجو دانشگاه پيام نور کارشناسي ارشد پذیرفته شدگان سامانه گلستان انتخاب واحد ثبت نام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبکه خبر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۳۲۵۳۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گرایش جوانان به رشته های علوم پایه و فنی مهندسی در حال کاهش است

به گزارش خبرنگار مهر، محمد دوستار عصر سه شنبه در نشست رؤسای دانشگاه‌های گیلان و مسؤولان دفاتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های استان با حضور محمدرضا احمدی سنگری نماینده مردم رشت و خمام و عضو کمیسیون آموزش مجلس شورای اسلامی برگزار شد با اشاره به ظرفیت‌های تجاری استان در بندر انزلی و منطقه آزاد اظهار کرد: با وجود مراودات تجاری بین ایران و روسیه، هیچکدام از فارغ التحصیلان دیپلم، زبان روسی را به عنوان رشته تحصیلی خود انتخاب نکرده‌اند و این امر به آگاهی دانش آموزان، آموزش و پرورش و خانواده‌ها بر می‌گردد.

سرپرست دانشگاه گیلان با اشاره به هم اندیشی با آموزش عالی، مراکز و موسساتی که در استان گیلان در حال فعالیت هستند، افزود: هدف از تشکیلات چنین جلساتی این است که مباحث مربوط به آموزش عالی استان مورد بحث و بررسی قرار گیرد.

وی با بیان اینکه نشست‌های شورای آموزش عالی استان هر ماه به صورت گردشی در دانشگاه‌های مختلف استان برگزار می‌شود، ادامه داد: در تلاش هستیم تا از ظرفیت‌های قانون برنامه و بودجه و قانون برنامه هفتم توسعه از طریق نمایندگان مجلس بهره مند شویم.

دوستار با اشاره به گرایش نسل امروز به آموزش عالی تصریح کرد: طبق آخرین آمار میل و انگیزه تحصیل در رشته‌های علوم پایه و فنی مهندسی در استان گیلان در حال کاهش بوده و این امر یک زنگ خطر برای ماست.

وی با بیان اینکه تعداد شرکت کنندگان در کنکور گروه آزمایشی ریاضی و فیزیک سال جاری نسبت به سال‌های قبل کاهش یافته است، افزود: از نماینده تام الاختیار سازمان سنجش در استان گیلان نیز درخواست کرده‌ایم که روند شرکت کنندگان در کنکور استان را در ۵ سال گذشته استخراج و در جلسه شورای آموزش عالی مطرح کرده تا بررسی‌های کارشناسانه صورت بگیرد.

سرپرست دانشگاه گیلان با اشاره به ظرفیت‌های تجاری استان در بندر انزلی و منطقه آزاد گفت: با وجود مراودات تجاری بین ایران و روسیه، هیچکدام از فارغ التحصیلان دیپلم، زبان روسی را به عنوان رشته تحصیلی خود انتخاب نکرده‌اند و این امر به آموزش و پرورش و خانواده‌ها برمی گردد.

کد خبر 6099847

دیگر خبرها

  • آغاز پذیرش دانشجوی ‌دکتری بدون آزمون در دانشگاه صنعتی دزفول
  • علت عدم گرایش به رشته‌های علوم پایه و فنی بررسی شود
  • گرایش جوانان به رشته های علوم پایه و فنی مهندسی در حال کاهش است
  • عضو ارشد حماس: حمله اشغالگران به «رفح» مسیر مذاکرات را تغییر نخواهد داد
  • زمان اعلام نتایج آزمون ارشد مشخص شد
  • آغاز فروش غیرحضوری نمایشگاه کتاب + آدرس سایت و جزئیات
  • فیلمبرداری «دست خدا» آغاز شد/ روایتی سینمایی از تصمیم زن عروسک‌فروش
  • تاکید استاندار بر کمک دولت به تسریع در تکمیل طرح‌های راهبردی گلستان
  • ۲۴۰ رشته محل دانشگاه آزاد در واحدهای بزرگ ادغام شد
  • بررسی شهریه دانشگاه های اروپایی با فراکنش