Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش حوزه دانشگاهی گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، علم الهدی، رئیس هیئت مدیره بنیاد خیرین دانشگاه پیام نور با اشاره به رسالت بنیاد خیرین دانشگاه پیام نور اظهار کرد: این بنیاد یک مؤسسه خیریه غیردولتی دانشگاهی است که با هدف حمایت از دانشجویان کم برخوردار و فراهم کردن امکان تحصیل برای دانشجویانی که به خاطر نداشتن سرمایه از آن باز می‌مانند، تأسیس شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او افزود: دانشگاه پیام نور به عنوان بزرگ‌ترین دانشگاه دولتی که در سراسر کشور دارای مراکز و واحد است، توانسته قشر عظیمی از دانشجویان را به ویژه از مناطق محروم تحت پوشش خود داشته باشد.

علم‌الهدی شهریه پایین دانشگاه پیام نور را یکی از ویژگی‌های مهم این دانشگاه دانست و گفت: شهریه دانشگاه پیام نور یک سوم دانشگاه‌های شهریه بگیر است و همین امر نیز باعث شده اکثر دانشجویان این دانشگاه را برای تحصیل انتخاب کنند اما با وجود این شهریه پایین نیز، بسیاری از دانشجویانی که از قشر آسیب پذیر هستند، نمی‌توانند شهریه خود را پرداخت کنند.

او نظام آموزشی سخت در دانشگاه پیام نور را دومین ویژگی مثبت این دانشگاه بیان کرد و ادمه داد: نظام چانه زنی بین استاد و دانشجو در دانشگاه پیام نور وجود ندارد و از آنجا که کلیه آزمون‌های این دانشگاه به صورت متمرکز انجام می‌شود، دانشجو باید برای گذراندن واحد‌های درسی خود، منبع معرفی شده را به طور کامل خوانده و امتحان دهد.

رئیس هیئت مدیره بنیاد خیرین دانشگاه پیام نور افزود: نظام آموزشی دانشگاه پیام نور و سخت گیری در این نظام برای گذراندن واحد‌های درسی، موجب می‌شود که دانشجویانی که مشکل مالی ندارند، دانشگاه‌های دیگر را برای تحصیل انتخاب کنند،  از این جهت دانشجویانی بیشتر در این دانشگاه می‌مانند که به لحاظ مالی آسیب پذیرترند و برای ادامه تحصیل و پرداخت هزینه‌های خود نیازمند حمایت هستند.

علم الهدی به توانایی علمی بالای دانشجویان دانشگاه پیام نور اشاره کرد و گفت: پذیرش دانشجویان دانشگاه پیام نور در مقاطع تحصیلات تکمیلی دانشگاه‌های مادر و موفقیت آن‌ها در آزمون وکلا طی سال‌های متمادی نشان داده است که دانشجویان این دانشگاه بسیار مستعد بوده و از سطح علمی بالایی برخوردار هستند.

او تاکید کرد: بدون شک، حمایت از این استعداد‌ها می‌تواند نقش بسیار ارزنده‌ای در رشد و تعالی کشور داشته باشد و امید که این بنیاد بتواند استعداد‌های ناشناخته کشور را شناسایی کرده و با حمایت از آنها، بستر‌های پیشرفت و اعتلای آن‌ها و کشور را فراهم کند.

بیشتر بخوانید

دانشگاه پیام نور محدودیت شرط معدل در انتخاب واحد را لغو کرد

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: دانشگاه پیام نور بورسیه تحصیلی دانشگاه پیام نور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۳۰۰۰۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خدمت رسانی ۴۱۵ گروه جهادی به مناطق محروم نیشابور

فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه نیشابور گفت:بسیج سازندگی نیشابور از سال گذشته تاکنون در قالب ۴۱۵گروه جهادی به مناطق محروم این شهرستان خدمت رسانی کرده است. - اخبار استانها -

سرهنگ علی نیک یاد در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در نیشابور اظهارداشت: بسیج سازندگی نیشابور از ابتدای آغاز طرح گروه های جهادی در کشور در عرصه‌های مختلف از جمله محرومیت‌زدایی، عمران و بهسازی مدارس و مساجد، بهداشت و درمان و خدمات حمایتی به مردم مناطق محروم و کم‌برخوردار فعالیت داشته است.

وی عنوان کرد: بسیجیان نیشابوری در عرصه سازندگی و اردوهای جهادی کارنامه قابل‌ قبولی از خود به نمایش گذاشته‌اند که می‌توان به بیش از 70مورد از اجرای پروژه‌های عام‌المنفعه، زیرساختی، زودبازده و محرومیت‌زدایی همچون بهسازی مدارس، کمک در ساخت و بهسازی مساجد و حسینیه‌ها اشاره کرد.

فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه نیشابور احداث، تکمیل و مرمت 126 باب مسکن محرومینِ روستاهای سرولایت، دهستان بینالود و حاشیه شهر نیشابور، مرمت و لایروبی قنوات 23 رشته، انجام نذر قربانی و توزیع بین نیازمندان با قربانی 378 رأس گوسفند، تهیه و توزیع حدود سه هزار بسته‌ لوازم‌التحریر، تهیه و توزیع بیش از 30 هزار بسته‌ معیشتی، تهیه و توزیع 497 بسته بهداشتی، تهیه و توزیع حدود سه هزار قوطی شیرخشک، تهیه و توزیع بیش از هزار و 500 سری کفش و لباس، تهیه و توزیع بیش از 280 سری جهیزیه شامل اقلام ضروری مانند یخچال، اجاق‌گاز، ماشین لباسشویی، تلویزیون، جاروبرقی و فرش، تهیه و توزیع حدود 100 سری سیسمونی را از جمله خدمات بسیج سازندگی ناحیه مقاومت بسیج نیشابور به روستاییان و مناطق محروم و کم‌برخوردار را از جمله فعالیت‌های سال گذشته گروه‌های جهادی بسیج عنوان کرد.

سرهنگ نیک یاد خاطرنشان کرد: بسیج سازندگی نیشابور خدمت‌رسانی به مناطق محروم را در قالب 415 گروه جهادی و 17هزار و یازده نفر روز به سرانجام رسانده است.

فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه نیشابور با اشاره به اینکه بسیج سازندگی نیشابور توانسته با اعطای وام برای راه‌اندازی مشاغل مختلف اعم از صنعتی، کشاورزی، دام سبک‌ و سنگین و... در روستاهای محروم و حاشیه این شهر، زمینه اشتغال بیش از 286 نفر را به‌صورت مستقیم و 535 نفر را به‌صورت غیرمستقیم فراهم کند، یادآور شد: در مجموع بیش از 20 میلیارد تومان وام برای راه‌اندازی این مشاغل به متقاضیان اعطا شده که این وام‌ها در قالب تبصره 18 به‌صورت تسهیلات قرض‌الحسنه بلندمدتِ هفت ساله اعطا شده است.

انتهای پیام/282/.

دیگر خبرها

  • هزینه فوق برنامه مدارس غیردولتی در سال تحصیلی جدید ۴۰ درصد شهریه می‌شود
  • حمایت ویژه از ورزشکاران المپیکی و پارالمپیکی خوزستان
  • ۲۵۰۰ دانش‌آموز نیازمند از کمک‌ هزینه تحصیلی بهره‌مند شدند
  • خدمت رسانی ۴۱۵ گروه جهادی به مناطق محروم نیشابور
  • بورسیه دستیاران تخصصی پزشکی برای ارائه خدمت در مناطق محروم
  • آغاز ثبت‌نام پشت‌کنکوری‌های متقاضی «ترمیم نمره» + جزئیات و هزینه
  • آغاز ثبت‌ نام پشت‌ کنکوری‌ ها برای «ترمیم نمره» + جزئیات و هزینه
  • مهلت تغییر محل آزمون دانشجویان پیام نور تمدید شد
  • ایران آمادگی بورس تحصیلی دانشجویان اخراج شده از دانشگاه‌های آمریکا را دارد
  • شرایط دریافت وام دانشجویی چیست؟