Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر کل امور دانشجویان دانشگاه پیام نور با تشریح جزئیات وام دانشجویی این دانشگاه گفت: شروع پرداخت اقساط این وام ۹ ماه بعد از فراغت از تحصیل دانشجو با کارمزد ۴ درصد است.

به گزارش ایسنا، دکتر حسین زارع اظهار کرد: اعتبار وام شهریه دانشجویی دانشگاه پیام نور در سال تحصیلی ۹۸/۹۹ مبلغ ۱۶۴ میلیارد ریال بود که با توجه به افزایش اعتبار، وام شهریه این دانشگاه در سال تحصیلی جاری با رشد ۷۵ درصدی به مبلغ ۲۸۱ میلیارد ریال افزایش یافته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیر کل امور دانشجویان دانشگاه پیام نور با بیان اینکه ثبت تقاضای وام شهریه در پورتال صندوق رفاه دانشجویان(bp.swf.ir ) تا تاریخ ۲۵ اردیبهشت ماه سال جاری فعال است، افزود: دانشجویان متقاضی و واجد شرایط می‌توانند در مهلت مقرر، نسبت به ثبت تقاضای خود در سامانه مذکور اقدام نمایند.

وی سقف وام شهریه صندوق رفاه در مقطع کارشناسی را ۱۰ میلیون ریال در هر نیمسال(تا ۸ نیمسال مجاز)، در مقطع کارشناسی ارشد ۲۰ میلیون ریال در هر نیمسال (تا ۴ نیمسال مجاز) و در مقطع دکتری ۵۰ میلیون ریال در هر نیمسال (تا ۸ نیمسال مجاز) از شروع تحصیل، به شرط تامین بودجه از سوی صندوق رفاه دانشجویان عنوان کرد.

دکتر زارع مهم ترین مزایای وام شهریه دانشجویان را شروع اقساط ۹ ماه بعد از فراغت از تحصیل دانشجو با کارمزد ۴ درصد دانست.

وی راجع به شرایط پرداخت وام شهریه به دانشجویان گفت: اگر دانشجویی در ترم گذشته مشروط شده باشد ، می‌تواند نصف سقف وام شهریه را دریافت کند و اگر دانشجو در دو ترم گذشته مشروط شده باشد به دانشجو وام تعلق نمی‌گیرد.

دکتر زارع در رابطه با شرط معدل دریافت وام ادامه داد: شرط معدل برای دریافت وام در مقطع کارشناسی ۱۲،در مقطع کارشناسی ارشد ۱۴ و در مقطع دکتری ۱۶ است. همچنین حداقل میزان انتخاب واحد برای مقطع کارشناسی ۱۴ ، در مقطع کارشناسی ارشد ۸ و برای مقطع دکتری ۶ واحد است.

وی تصریح کرد: وام مذکور از زمان دریافت تا شروع اولین سر رسید قسط ۴ درصد به صورت روز شمار محاسبه می‌گردد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه پیام نور، مدیر کل امور دانشجویان دانشگاه پیام نور شرایط ضمانت را اینگونه عنوان کرد: برای وام تا سقف مبلغ ۱۵۰ میلیون ریال یک نفر ضامن قراردادی، تا سقف مبلغ ۳۰۰ میلیون ریال یک نفر رسمی یا پیمانی و برای وام بیش از مبلغ ۳۰۰ میلیون ریال دو نفر ضامن رسمی یا پیمانی لازم است. بعد از دریافت وام و اتمام سنوات مجاز(سنوات مجاز صندوق رفاه) نیز، دفترچه اقساط با پرداخت ۱۰ درصد کل بدهی دانشجو صادر می گردد.

وی حداقل مبلغ اقساط برای دانشجویان عادی را ۲ میلیون ریال و دانشجویان دارای شرایط خاص را یک میلیون ریال عنوان کرد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: دانشگاه پيام نور وام دانشجويي دانشگاه پیام نور مقطع کارشناسی میلیون ریال صندوق رفاه وام شهریه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۸۷۳۸۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قوانین جدید استفاده دانشجویان از شبکه‌های مجازی اعلام شد

بر اساس ضوابط و قوانین جدید دانشگاه صنعتی خواجه نصیر، دانشجویان این دانشگاه از عضویت در شبکه‌های مجازی غیرمجاز منع شدند و تشکیل گروه‌های دانشجویی بالای ۱۰۰ نفر نیز منوط به کسب مجوز از دانشگاه شد.

به گزارش ایسنا، طبق اعلام دانشگاه صنعتی خواجه نصیر، با توجه به اینکه رسانه‌ها و فضای مجازی ابزاری برای انتقال دانش و آگاهی و مفاهیم انسانی است، لیکن متاسفانه برخی از این فضای به وجود آمده سوء استفاده کرده و ضمن هتک حرمت افراد، مطالب و محتوای بسیار نامناسب در شبکه‌های اجتماعی منتشر می‌کنند که می‌بایست توسط ایجاد کنندگان گروه‌ها و کانال‌ها تحت عنوان ادمین‌ها یا مدیران، کنترل و مراقبت شوند.

دانشگاه صنعتی خواجه نصیر تاکید کرد؛ متاسفانه در فضای علمی و فرهنگی این دانشگاه تعدادی از این کانال‌ها در بستر فضای غیر مجاز مجازی فعالیت می‌کنند که انتقادهای فراوانی از سوی دانشجویان، والدین، اساتید و دلسوزان، به معاونت فرهنگی و دانشجویی واصل شده است.

بر این اساس با توجه به اینکه قانون، فصل الخطاب همه فعالیت‌های فردی و اجتماعی است، لذا با استناد به تبصره‌های مواد ۳،۲ و ۷ ماده ۳۲ شیوه‌نامه انضباطی دانشجویی تحت عنوان تخلفات رایانه ای و مجازی بدین وسیله موارد ذیل به جهت اطلاع و اقدام ایفاد می‌ شود.

 با استناد به تبصره ۲ ماده ۳۲ تشکیل گروه‌های مجازی دانشجویی با جمعیت بالای ۱۰۰ نفر، نیاز به مجوز کمیته ناظر بر نشریات دانشجویی دارد.

در حال حاضر هیچ یک از گروه‌های دانشجویی که در بستر فضای مجازی فعال هستند، مجوز قانونی ندارند.

ممنوعیت عضویت در شبکه‌های مجازی غیر مجاز، با استناد به تبصره ۷ ماده ۳۲: هرگونه عضویت با هدف ارتباط و تبادل در شبکه‌ها، نرم‌افزارها و سکوی مجازی گروه‌های غیرقانونی مشمول تنبیهات بندهای ۴ تا ۹(به جز بند ۵) می‌باشد. لذا هر گونه عضویت در کانال‌های غیر مجاز منجر به اعمال تنبیهات طبق شیوه نامه انضباطی خواهد شد.

 از دانشجویان درخواست می‌شود ضمن توجه به مقررات و قوانین از عضویت در کانال‌های غیر مجاز و یا سایر شبکه‌های اجتماعی که فاقد مجوز از کمیته ناظر بر نشریات دانشجویی هستند، خودداری کنند.

انتهای پیام 

دیگر خبرها

  • قدردانی دانشجویان غزه از جنبش دانشجویان آمریکا و اروپا
  • رشد ۲۸.۲ درصدی تسهیلات بانکی در ۱۴۰۲/ رقم رشد نقدینگی ۲۴.۳ درصد در پایان سال ۱۴۰۲
  • رشد ۲۸.۲ درصدی تسهیلات‌دهی بانک‌ها در سال ۱۴۰۲/ کنترل نقدینگی اهرم مهار تورم است
  • زمان واریز وام تحصیلی نیمسال دوم ۱۴۰۴-۱۴۰۳ دانشجویان علوم پزشکی
  • قوانین جدید استفاده دانشجویان از شبکه‌های مجازی اعلام شد
  • اختصاص بیش از ۲۰۰ میلیارد تومان اعتبار ویژه مکانیزاسیون کشاورزی به گیلان
  • دانشگاه‌های اسپانیا هم به جنبش جهانی دانشجویی برای حمایت از فلسطین پیوستند+ فیلم
  • مهلت تغییر محل آزمون دانشجویان پیام نور تمدید شد
  • پذیرش ۵۳ درصدی دانشجو در مقطع دکتری به روش استادمحور
  • استاد مرموز در دانشگاه معروف تهران؛ ترک تحصیل دانشجویان در مقطع دکترا/ «استاد ایمیل زد و فرصت مطالعاتی را از بین برد»