Web Analytics Made Easy - Statcounter

 امیرحسین بهروز مدیرکل روابط عمومی دانشگاه پیام نور در گفت وگو با خبرنگار گروه علمی و دانشگاهی خبرگزاری فارس با بیان اینکه امروز آخرین مهلت ثبت نام پذیرفته شدگان بر اساس سوابق تحصیلی پیام نوراست، گفت: ثبت نام غیرحضوری پذیرفته شدگان کارشناسی بر اساس سوابق تحصیلی در دانشگاه پیام نور امروز ۱۸ آبان ماه به پایان می رسد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ضمن تبریک به نودانشجویان دانشگاه پیام نور افزود: با توجه به تماس های مکرر دانشجویان ورودی جدید، فرایند ثبت نام الکترونیکی دانشجویان تسهیل و مهلت ثبت نام تمدید شد.

بهروز با عنوان اینکه دانشگاه پیام نور سعی دارد بهترین خدمات الکترونیکی را به دانشجویان ارائه دهد، اظهار داشت: فرایند ثبت نام به دلیل لزوم ارائه اطلاعات فردی در بدو ورود به دانشگاه کمی طولانی بود، از این رو با تصمیم مدیریت دانشگاه ، مراحل کوتاه شد تا دانشجویان راحت تر  بتوانند ثبت نام کنند.
وی یادآور شد: تمامی پذیرفته شدگان باید با مراجعه به سیستم گلستان به نشانی reg.pnu.ac.ir نسبت به ثبت نام اقدام کنند.

وی خلاصه مراحل پذیرش شامل ؛  تکمیل مشخصات، ارسال مدارک و دریافت "گزارش۲۶۰" عنوان کرد و گفت:  همه پذیرفته شدگان باید با شناسه کاربری و گذرواژه  وارد سیستم گلستان شوند.

بهروز افزود: شناسه کاربری مجموع شماره پرونده و b۹۹۱ است به این ترتیب که دانشجویان باید شماره پرونده خود را به b۹۹۱ اضافه کرده و بدون فاصله درج کنند و گذرواژه نیز شماره ملی ده رقمی دانشجویان است و در صورتی که کد ملی در اطلاعات سنجش تکمیل نشده باشد، دانشجو باید شماره شناسنامه خود را برای گذرواژه درج کند.

وی ادامه داد: درصورتی که با شناسنامه یا کدملی موفق به ورود به سیستم نشده اند شماره پرونده خود را در گذرواژه وارد کنند، افزود: دانشجویان باید از طریق مسیر آموزش==> دانشجو==> پذیرش غیرحضوری==> "پذیرش غیر حضوری دانشجویان جدیدالورود" نسبت به تکمیل اطلاعات و ارسال مدارک و تصاویر با حجم حداکثر ۲۵۰ کیلو بایت و فرمت jpg اقدام کنند.

مدیرکل روابط عمومی دانشگاه پیام نور اضافه کرد: بعد از تکمیل مراحل و پذیرش دانشجویان می توانند با  شناسه کاربری : شماره دانشجویی و گذرواژه: شماره شناسنامه ، برای ثبت نام و انتخاب واحد اقدام کنند.

وی تصریح کرد: تمامی دانشجویان قبل از انجام انتخاب واحد، موظف به پرداخت ۵۰ درصد شهریه ثابت هستند  که برای این منظور باید از طریق منوی اصلی --> آموزش --> گزارش های آموزش --> شهریه --> لیست ها و آمارها-->  فرم واریز وجوه دانشگاه پیام نور نسبت به دریافت گزارش ۱۶۳ و پرداخت شهریه خود اقدام کنند.

مدیرکل روابط عمومی با عنوان اینکه پرداخت شهریه هم به صورت الکترونیکی و هم از طریق حضور در بانک امکان پذیر است ، اظهار داشت: دانشجویان برای پرداخت الکترونیکی می توانند از طریق منوی اصلی --> آموزش --> شهریه --> پرداختهای الکترونیکی دانشجو، شهریه خود را پرداخت کنند و یا از طریق گزارش ۱۶۳، با دریافت شناسه قبض و پرداخت، شهریه خود را با مراجعه به بانک بپردازند.
وی یادآور شد: پس از پرداخت شهریه دانشجویان می توانند از طریق مسیر ثبت نام، عملیات ثبت نام و ثبت نام اصلی انتخاب واحد خود را انجام دهند.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: مدیرکل روابط عمومی دانشگاه پیام نور امیر حسین بهروز پیام نور دانشگاه تمدید

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۹۰۲۶۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شرایط دریافت وام دانشجویی چیست؟

صندوق رفاه دانشجویان برای تأمین بخشی از هزینه‌های دانشجویان در مقاطع تحصیلی تسهیلات و وام‌هایی در نظر گرفته است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، صندوق رفاه دانشجویان که زیر نظر وزارت علوم است، هرساله وام‌هایی نظیر وام تحصیلی، وام مسکن، وام ازدواج به دانشجویانی که در دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی تحصیل می‌کنند، پرداخت می‌کند. البته در نظر داشته باشید که برخی از این وام‌ها تنها به دوره‌های خاصی تعلق می‌گیرد.

دارا بودن شرایط عمومی برای تمامی دانشجویان الزامی است، اما در برخی مواقع بعضی از دانشگاه‌ها برای پرداخت وام به دانشجویان علاوه بر شرایط آموزشی، شرایط خاص دیگری هم در نظر می‌گیرند.

بنابراین بهتر است از تمامی اطلاعیه‌های مربوط به دریافت وام و تسهیلات مطلع باشید و سپس برای ثبت نام وام دانشجویی اقدام کنید.

شرایط عمومی دریافت وام دانشجویی تمامی دوره‌ها

دانشجویان برای دریافت وام دانشجویی باید تمامی شرایط عمومی که توسط معاونت امور دانشجویان در آئین نامه ذکر شده است را مطالعه کرده و در صورت داشتن تمامی شرایط از طریق سایت صندوق رفاه دانشجویی نسبت به ثبت نام اقدام کنند.

اعتقاد به اصول دین مبین اسلام و یا یکی از ادیان رسمی معرفی شده در قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران، دارا بودن اولویت نیاز مالی (به تشخیص معاونت محترم دانشجویی)، دارا بودن صلاحیت اخلاقی و رعایت شئون دانشجویی، عدم استفاده از بورس تحصیلی، کمک و یا وام مؤسسات دیگر، عدم اشتغال به کاری که مستلزم دریافت اجرت می‌باشد (به استثنای کار دانشجویی) و سپردن سند تعهد با ضامن معتبر جز شرایط عمومی دریافت وام دانشجویی است.

تمامی دانشجویان از مقطع کارشناسی تا دکتری می‌توانند از تسهیلات و وام‌های صندوق رفاه دانشجویی استفاده کنند.

شرایط آموزشی دریافت وام دانشجویی تمامی دوره‌ها

دانشجویان برای درخواست وام دانشجویی باید شرایط آموزشی دریافت وام را داشته باشند و سپس نسبت به ثبت نام برای وام‌ها و تسهیلات دانشجویی اقدام کنند.

تمام وقت بودن دوره آموزشی و اشتغال به تحصیل در سنوات تحصیلی مجاز برای استفاده از وام صندوق رفاه است.

تبصره ۱ - مرخصی تحصیلی مجاز تأیید شده توسط دانشگاه، جزو دوره تحصیلی دانشجو محاسبه نمی‌گردد.

تبصره ۲ - در موارد استثنایی با تأیید معاون دانشجویی دانشگاه، یک نیمسال به مدت وام‌ها اضافه نمی‌شود.

تبصره ۳ - در صورت عدم استفاده از وام دانشجویی توسط دانشجو، مدت مذکور جز سنوات تحصیلی وی محسوب خواهد شد و از باقی مانده مدت دوره می‌تواند استفاده کنند.

بسیاری از دانشجویانی که در زمان تحصیل برای اجاره مسکن، تغذیه و پرداخت شهریه در دانشگاه‌های شهریه پرداز با مشکل مالی مواجه می‌شوند.

شرایط اختصاصی دریافت وام دانشجویی دوره روزانه

مشروط نبودن دانشجو در دو نیم سال قبل در دوره‌های روزانه، تنها شرط اختصاصی برای گرفتن وام دانشجویی است.

این دانشجویان از طریق سایت صندوق رفاه دانشجویی می‌توانند مراحل ثبت نام خود را تکمیل کنند.

اما برای این شرط هم چند تبصره در نظر گرفته شده است، که دانشجویان بتوانند از وام دانشجویی استفاده کنند که در زیر شرح داده شده است.

تبصره ۱ - دانشجویان ورودی جدید در نیمسال اول و دوم تحصیلی، بدون احتساب معدل می‌توانند از وام دانشجویی بهره ببرند.

تبصره ۲ - دانشجویانی که در یک نیمسال مشروط تحصیلی اعلام شوند، می‌توانند حداکثر از نصف وام تحصیلی استفاده نمایند. این دسته از دانشجویان وام مسکن و حق اولاد خود را می‌توانند به صورت کامل دریافت کنند.

تبصره ۳ - دانشجویانی که دو نیمسال متوالی مشروط شوند از دریافت هرگونه وام در نیمسال بعد از مشروطی، محروم است.

تبصره ۴ - در صورت تشخیص کمیسیون موارد خاص یا شورای آموزش دانشگاه مبنی بر بلامانع بودن ادامه تحصیل دانشجو، پرداخت وام تحصیلی و مسکن نیز بلامانع است.

کد خبر 750977

دیگر خبرها

  • هدیه ۴۰۰ هزار تومانی تامین‌اجتماعی به بیمه‌شدگان برای خرید کتاب
  • هدیه ۴۰۰ هزار تومانی خرید کتاب برای بیمه‌شدگان جدید تامین اجتماعی
  • هزینه فوق برنامه مدارس غیردولتی در سال تحصیلی جدید ۴۰ درصد شهریه می‌شود
  • حدادی: خیزش دانشجویان در حمایت از مردم فلسطین پیام سنگینی برای نظام سلطه دارد
  • پرداخت بیش از ۳۴ هزار فقره تسهیلات اشتغالزایی به معرفی شدگان نهادهای حمایتی
  • مهلت تغییر محل آزمون دانشجویان پیام نور تمدید شد
  • ایران آمادگی بورس تحصیلی دانشجویان اخراج شده از دانشگاه‌های آمریکا را دارد
  • جدول زمانبندی نقل و انتقال دانشجویان پزشکی/ آخرین مهلت ثبت نام
  • شرایط دریافت وام دانشجویی چیست؟
  • بررسی شهریه دانشگاه های اروپایی با فراکنش